fbpx

Q & A

Mitä on Cocktail Catering?
Cocktail Catering on liikkuva baari – me tuomme cocktailit sinne missä sinä olet!

Mitä palvelu pitää sisällään?
Alkoholeja lukuunottamatta (alkoholilaki) tuomme mukanamme kaiken ja saamme kasattua cocktailbaarin tilaan kuin tilaan. Tämä “kaikki” pitää sisällään mm. alkoholittomat, hedelmät, jäät, työskentelyvälineet, lasit ja tarvittaessa jopa baaritiskin.

Entä jos minulta puuttuu vain juomien tekijä?
Siinä tapauksessa voit tilata meiltä baarimestarin paikalle valmistamaan ja tarjoilemaan juomia tunti- tai pakettiveloituksella.

Mihin kaikkialle Cocktail Catering sopii?
Kaikkialle. Jos tarkoituksena on tarjota mitä tahansa juotavaa, sen voi tehdä astetta tyylikkäämmin kanssamme. Juomien valmistus onnistuu myös holittomana, joten tämäkään ei ole ongelma.

Mitä palvelu maksaa?
Emme tuota massapalveluita, vaan räätälöimme jokaisen paketin asiakkaalle sopivaksi. Näin ollen jokainen paketti myös hinnoitellaan asiakaskohtaisesti. Tällä hetkellä toteuttamiemme keikkojen hintahaarukka on 250€-3500€.

Mitkä asiat vaikuttavat hintaan?
Tilaisuuden luonne, henkilömäärä, paikka, aika, drinkkilistan sisältö ja rakenne. Tämän lisäksi myös se, löytyykö paikan päältä valmiiksi baaritiski ja lasit, vai tuommeko kaiken mukanamme.

Miten tilaan oman cocktailbaarin?
Sivuiltamme löytyy välilehti “ota yhteyttä”. Täytä lomakkeelle tiedot ja palaamme sinulle tarjouksen kera. Voit myös lähettää sähköpostia sivun alareunassa näkyvään osoitteeseen.

Koska varaus tulisi vahvistaa?
Heti, kun tiedät haluavasi baarin. Sesonkiaikojen päiviä (kesä sekä pikkujoulukausi) aletaan varaamaan jo vuosi tai kaksi etukäteen.
Sivujemme alalaidasta löydät kalenterin, josta voit tarkistaa varaustilannettamme. Vaikka toivomasi päivä näyttäisi keltaista, laita meille silti viestiä – yritämme saada jokaisen keikan mahdollistettua!

Feelya Promotion blogi – näin tilaat oman drinkkibaarin