fbpx

Laatu. Asiakas. Elämys.
Näillä sanoilla voisimme kuvata toimintaamme yhteensä yli 20 vuoden kokemuksella ravintola-alalta.

IINA

Olen työskennellyt yökerhoissa, pubeissa, kahvilassa, ravintolassa, tuote-edustajana sekä erinäisissä tapahtumissa - festareilla, yksityistilaisuuksissa, konserteissa, urheilutapahtumissa ja gaaloissa. Kaikista näistä on kerätty parhaat opit ja toimintatavat matkaan mukaan.

Cocktailien maailmassa eniten kiinnostaa loputtomat vaihtoehdot - yhtä raaka-ainetta vaihtamalla on edessä aina uudenlainen kokonaisuus, ja vain luovuuden puute on rajoittamassa!

Laatu korvaa määrän, niin raaka-ainehankinnoissa kuin juomalistan laajuudessakin. Lempicocktailini on Gimlet, ja asiakkailleni rakennan juomalistan heidän lempijuomansa tai suosikkimakujensa ympärille.

iina your bartender profiilikuva nettisivut

Your Bartenderin takaa löytyy vahva osaaminen ja tietotaito ravintola-alalta. Työllistämme keikkailevia ravintola-alan ammattilaisia osa-aikaisesti ja suurin osa porukasta on ollut mukana alusta alkaen! Järjestämme myös cocktailkoulutuksia tilauksesta, vuokraamme laseja sekä koulutamme uusia osaajia työhön.

Pyrimme suosimaan suomalaisia raaka-aineita ja osa käyttämistämme siirapeista keittyykin omassa keittiössä.

Haluatko osaksi pientä, mutta sitäkin sitoutuneempaa ja innokasta työporukkaamme? Koulutamme alasta kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia, joten ota rohkeasti yhteyttä ja esittele itsesi meille!

"Tuhannet kiitokset teille täydellisestä palvelusta häissämme! 😍 Suunnittelut ja yhteydenpito on sujunut mutkattomasti ja palvelu oli aivan huippua! Drinkkibaari sai runsaasti kehuja vierailta, kaikin puolin erinomaista toimintaa 😍 Pidetään teidät mielessä ja ehdottomasti suositellaan eteenpäin!!"
"Kiitos kaikesta. Baari oli huikea menestys ja tosiaan otetaan viimeistään 10v hääpäivänä uudelleen. Tullaan suosittelemaan teidän palveluita myös tutuille varmasti."