fbpx

Laatu. Asiakas. Elämys.
Näillä sanoilla voisimme kuvata toimintaamme yhteensä yli 20 vuoden kokemuksella ravintola-alalta.

Your Bartender on saanut alkunsa ideasta keikkailla yksityistilaisuuksissa. Alussa Iina ja Asko keikkailivat molemmat omilla tahoillaan, kunnes yhteinen tuttava esitteli heidät toisilleen ja totesi, että "teidän pitäis tehdä töitä yhdessä!". Ja näin tapahtui.

Nykyään Your Bartender työllistää keikkailevia ravintola-alan ammattilaisia osa-aikaisesti. Suurin osa porukasta on ollut mukana alusta alkaen! Järjestämme myös cocktailkoulutuksia tilauksesta, vuokraamme laseja sekä koulutamme uusia osaajia työhön.

Pyrimme suosimaan suomalaisia raaka-aineita ja osa käyttämistämme siirapeista keittyykin omassa keittiössä.

 

 

Cocktailcaterin Your Bartender

Haluatko osaksi pientä, mutta sitäkin sitoutuneempaa ja innokasta työporukkaamme? Koulutamme alasta kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia, joten ota rohkeasti yhteyttä ja esittele itsesi meille!

"Tuhannet kiitokset teille täydellisestä palvelusta häissämme! 😍 Suunnittelut ja yhteydenpito on sujunut mutkattomasti ja palvelu oli aivan huippua! Drinkkibaari sai runsaasti kehuja vierailta, kaikin puolin erinomaista toimintaa 😍 Pidetään teidät mielessä ja ehdottomasti suositellaan eteenpäin!!"
"Kiitos kaikesta. Baari oli huikea menestys ja tosiaan otetaan viimeistään 10v hääpäivänä uudelleen. Tullaan suosittelemaan teidän palveluita myös tutuille varmasti."